Direct contact: 0113 - 213 270

Meprom B.V.

MEPROM B.V. bestaat sinds maart 2016, maar daarvoor was het bekend als Mark van der Endt Promotions. Mark van der Endt is in 1990 begonnen aan de Jenny-Weijermanweg in Goes met als hoofdactiviteit motor-tuning. Na een aantal jaar, in 1995 is hij verhuist naar de Albert Plesmanweg. Daar begon Mark naast motor tuning ook steeds meer reparatie karweitjes te doen voor lokale garages en directe buren. In 2002 zag hij de kans om nieuw te bouwen op het industrieterrein aan de Stanleyweg in Goes.

Van manus-van-alles tot machinepark

Na een iets-wat rustige periode, waardoor hij zelf de binnenmuren kon optrekken. Kwam de vraag; hoe krijg ik zo'n groot pand vol? Maar het ging snel. Meer garages wisten hem te vinden voor de las- karweitjes en reparaties aan onderdelen. Door samen te werken en mee te denken met zijn klanten werd hij vaak ingeschakeld voor moeilijke technische problemen. Ook door grotere lokale bedrijven. Daarnaast werkte hij samen met een Frans bedrijf aan de ontwikkeling en onderhoud van brandstoftanks. Mede door deze samenwerkingen werd er langzaam een klein machinepark opgebouwd.

Ontwikkeling

In 2007 ontstond er een unieke kans voor Mark en kwam hij in een ontwikkelingsproces van een mooi product. Door dit product te ontwikkelen en ook verder te produceren ontstond er een CNC-machinepark die al snel uit het pand groeide. Een nieuw pand, waar nu alle metaalverspaning gedaan wordt, werd in 2009 gebouwd achter het bestaande. Mark van der Endt heeft zich altijd gefocust op ontwikkeling en innovatie. De innovativiteit die voort komt uit de reparatie en revisie van oude onderdelen, gereedschappen en producten. In de toekomst wil Meprom BV dit vasthouden, de vindingrijkheid van vroeger en de ontwikkelingen van nu. Zonder dichte deur.

Toekomst

Binnenkort meer nieuws over de toekomst van Meprom BV.

^